Boxplats

Utsikt över sommarhagen

Varmt Välkomna till vårt lilla men mysiga stall
Stallet som vi nuvarande använder har plats upp till 8st stora hästar och 2st mindre. Spolspilta med varmt vatten. Sadelkammare - där vi byggt skåp med tre hyllor samt två sadelhängare, massvis med bra krokar och tränshängare. Där kan du förvara det viktigaste för din häst. Ett skåp per häst. Foderkammare.
Stor loge där halm och de öppnade höbalarna står. Vi har hinkar i boxarna för att kontrollera hur mycket hästarna dricker. Strö alternativen är halm och torv även spån.

Vi har stora hagar som går att dela av i mindre delar allt beror på hur stort hästen behöver. Bra med el i staketen. Vi fyller på vattenkaren samt rengör de var tredje dag. Vi är på gång att göra en paddock. Vi tar lite i taget. Har inte riktigt bestämt vilket underlag vi ska ha. Vi rider i en av hagarna så länge det inte är för blött annars rider vi ut. Härlig terräng med omväxlande skog, grusvägar och härlig natur! 

Pris

Kallhyra per box - 625kr/månad - betalas i förskott
In- / utsläpp - 600kr/månad
Hösilage 2.50kr/kg
Halm/Spån/torv finns att köpa på gården.

Rutiner

Kl. 5 går hästarna ut i sina hagar. Lägger ut hö/halm i hagen vid behov beroende på hur mycket de ska ha. Kl. 17 (hö/halm påfyllning vid behov).
Kl. 21 kommer hästarna in i sina boxar. Får sitt kraftfoder.