Miljöträning

Idag blev det dags för Abbas konditionsträning då jag har bestämt mig för att visa henne i september på Helgagården. Även om hon kommer att visas lös så måste ändå konditionen finnas samt det är bra om hon tränats lite innan. Det kommer att bli en utmaning.

Efter passet i paddocken fick hon bli duschad och det var inte hennes grej att stå still men hon tyckte ändå att det var rätt så skönt. Lika bra hon vänjer sig.

Efter Abba blivit utsläppt I hagen gick jag ner för att prata med Dimbra och Bikkja. Bikkja kommer som vanligt i 190… Hon har bestämt sig för att vi människor ska vara hennes klistolpar. Bara nu får hon också lära sig att respektera oss att vi inte alltid kan klia henne. Så redan nu har jag börjat med hennes uppfostring.

Bikkja är inte ett dugg rädd av sig. Hon höll på med min tröja så jag tog av den och lade den på henne och hon brydde sig inte. Men Dimbra blev orolig för hon såg inte sin dotter. Även Dimbra fick den på sig och brydde sig inte.