Den 11 september

är det dags att visa Bikkja, Dimbra och Abba. Alla i varsina olika klasser. Bikkja kommer tillsammans med sin mamma visas lös i ridhuset på Helgagården, därefter bedömer även domarna hur Dimbra ser ut exteriörs mässigt.

Eftersom Dimbra inte kommer att ridas in pga dåliga framben pga vanvård kommer hon endast verka i avelsboxen så länge hon kan.

Även Abba kommer att visas lös i ridhuset så jag håller på att träna upp mina hästars kondition så de orkar med visningen. Jag har börjat med Abbas inridning lite smått nu med hänga på henne och longera med sadel. Hon är en lika flitig arbetsmyra som jag. Idag longerade jag henne med sadel ute på stubben. Det var verkligen roligt!

Testade ut Bikkjas visningsgrimma också samt även hon fick rasta sig på fältet. Dock är hon inte längre så förtjust i sin mamma utan tycker de andra hästarna är roligare så det var rena kanonkulan på fältet.