Saracen

Saracen Sverige har min gode vän Pia Prahl hand om. Pia har sedan många år tillbaka varit insatt i kraftfoder världen och ifrån att hon höll på med Dodson & Horrell gick hon över till Saracen för hon tycker mer om deras forskning och framfart. Jag själv tycker att Saracen är väldigt dyrt men innehållet är bra och väldoftande samt hästarna gillar det.

Jag har nyligen börjat att använda RE-COVERY MASH till Dimbra då hon är ofta genomsvett på morgonen (utan täcke) så jag har läst och läst men inte riktigt kommit på att svar. Och när innehållet i denna påse med; Alfapellets, sojaskrå, sockerbetsfibrer, havrekli, linfrö, melass, flingad korn, sojaolja, levande jäst, sojamjöl, natriumklorid, smaktillsatsmix (banan). Tänkte jag att jag kan försöka. Och nu en månad efter daglig användning svettas hon inte lika mycket längre och har blivit mycket piggare. Jag ser ett annat ljus i hennes ögon.

Vanilla får också detta men då pga att hon dricker för lite samt att hon älskar att slicka sin saltsten. Dock har hon inte fått detta länge nog för att jag ska kunna värdera det fodret för hennes skull. Jag håller bara tummarna än så länge!