Inkörd

blev Vanilla i Juni hos Ronja på Stuteri Sandåkra. Väldigt duktiga, lugna och konsekventa tjejer som har bra hand med hästarna. Vanilla har jag tömkört länge nu men inte fått tiden till att räcka med att sätta vagnen på henne. Så därav jag kände att jag likaväl kunde lämna bort henne. Och som vanligt skötte hon sig väldigt bra och var knappt borta en månad. Tora fick köra henne lite den dagen vi hämtade hem henne och Vanilla har skött sig otroligt bra sedan dess. Tyvärr har min rygg krånglat men jag kör henne så ofta jag kan. Hon är helt outstanding!

Fick rådet att köpa en vanlig fullhäst travsele med qh-fästen då jag vill köra in mina andra hästar också. Köpte bara en mindre bukgjord. Fick en vagn av en kompis som inte använde den längre men som nu kommer till användning. Här kan ni läsa om när den blev fixad.