Sommaren har gått

alldeles för fort och nu är beteshästarna på väg hem och mina får gå på lösdriften i vinter då det är skönast för de i sina långa nallepälsar.

I år har det gått 4st hästar utifrån varav Dancing Butterfly f. 2019 e. Ferdades 9346 u. Dancing Zunchine ue. Zuidenwind 1187. Uppfödare samt ägare Yvonne Persson. Hennes nya namn här på gården blev Flisan. Hon var inte helt lätt i början eftersom hon precis hade skiljt sig från sin mamma. Hon skulle absolut inte bli ledd. Stod mest på bakbenen men hon kom till slut på att jag inte alls var så farlig och hon lärde sig av de andra hästarna att komma när jag ropar. Kommer sakna henne men kommer säkert att se henne igen.

Nästa häst är Donna Romantica (71) f. 2005 e. BH Don Romantic u. Cavina (71) ue. Cavalotti 664. Uppfödare Yvonne Persson och ägare Anna Ahlström (min halvsyster). Gick hos mig för att vila från att ha varit mamma till två föl. Det ena hade mist sin mamma så hon tog hand om det också. Anna bestämde sig för att betäcka Romantica igen och nu är hon åter dräktig med Springbank II VH 9272 då hon blev nöjd med 2019s avkomma La Stella.

Sedan är det min bästa väns travare Ginger och Sylvi som gått här ännu en sommar fast Ginger är ny då Lady Nettis gamla häst tyvärr vandrade vidare. Men det har gått bra fast Ginger var rätt vass med bakbenen när hon kom och trodde alla hästar ville henne illa så hon slog först och frågade sedan. Det var lite turbulent men det har lugnat sig betydligt och nu är de alla vänner.

TACK för denna sommar och VÄLKOMNA åter!

Galleri