Ett beslut

togs hemma i förrgår då jag märkte att det hade kommit en grå hinna över Vanillas öga samt att hennes blodkärl i ögat hade börjat växa nedåt. Så med många, många telefonsamtal och sms hittade vi till slut en klinik som passade oss samt vår plånbok.

Jag vet att man måste ha pengar undanstoppade men ibland är vissa månader inte så ekonomiska som man tror. Jag har ju också varit sjuk i 3 veckor från jobb och det tar också på en. Men att sälja någon av hästarna kommer inte på tal. Jag ska förvisso alltid ha två hästar men Sune ska bo här tills hans hjärta slutar slå. Jag vill tacka de som kommit med råd, varit stöttande både fysiskt och psykiskt samt ekonomiskt. Jag ställer upp för er så mycket jag kan.

I alla fall så kom vi till Jägersro hästklinik i Malmö med vårt lånade släp av Annette Sjölin, en kollega på jobb, Tack! Där skrev jag in Vanilla och fick vänta i en box med henne tills Helena Gunnarsson hade tid att titta på henne. Fick lite lugnande och därefter färgades ögat för att se hur revan har läkt. Det var inte så farligt som jag trodde och det ser mycket bättre ut. Men Vanilla måste få kortisondroppar när revan är läkt så det blir återbesök på måndag. Eftersom kortison hindrar såret att läka måste vi ta en sak i taget.

Nu går Vanilla i sin hage med sin bh…

Återkopplar på måndag…