Vattenpall

med isolering så hästarna kan få vatten även vid minusgrader.

Har läst så många olika artiklar och tillvägagångssätt att jag var tvungen med de medel, kunskap och material jag har hemma skapa ett eget vattensystem. Jag fick tag i en liten pall samt 3st pallkragar till den. Satte ihop allt så det blev stabilt. Klädde insidan med byggplast som blivit över utav bygget hemma. Fyllde i så mycket isolering i småbitar som behövdes och måttade med den tunnan som jag skulle använda till vattnet. Gjorde en ram som baljan kan hänga på. La på mer byggplast som jag tryckte på plats med hjälp av baljan. Fäste fast plasten och sedan la jag en pressenning över all plast därefter bräder över så de inte tuggar sönder plasten.

Så nu är den klar och jag får se om den håller värmen. Får även göra ett lock som ligger kvar trots all vår blåst.