Snart jul

Och vi önskar alla våra fyrbenta vänner en skön jul med massa morötter och knäckebröd.

Återkoppling om Vanillas öga som läkt utöver förväntan väldigt bra. Blev orolig ett tag då jag tyckte att det rinner fortfarande i ögat så jag har en konversation med Helena Gunnarsson då hon ville att jag tog ut min hemveterinär Eva Pettersson som kunde färga ögat för att se om det fortfarande var ett sår i hornhinnan. Det var det inte och nu behandlas hon bara med kortisondroppar för att få bort de röda trådarna som växer nedåt i ögat. När Vanilla är inne i sin box rinner inte ögat men så fort hon kommer ut så rinner det och bhn vill hon inte ha på sig längre. Något annat sätt att få ögat skyddat vet jag inte.

Dock har jag numera två stycken kanonkulor i hagen som skuttar och lever rövare. Sune har fått framskor och känner sig som en tonåring igen. Sunes man håller på att växa ut igen. De kommer alltid när man ropar och är riktigt trevliga. Kan inget annat än skratta när jag ser de i hagen. Så underbart!